Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Травня, 2024 р., 16:33
Інформаційні матеріали до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 травня) та Дня пам’яті жертв політичних репресій (19 травня)
09 Травня, 2024 р., 15:06
За фактами незаконного виготовлення та збуту фальсифікованих тютюнових виробів співробітники слідчого управління поліції Чернігівщини під процесуальним керівництвом прокуратури та за оперативного супроводу обласного управління стратегічних розслідувань повідомили про підозру трьом членам організованого злочинного угруповання. Під час обшуків у зловмисників поліція вилучила сировину загальною вартістю близько 1 мільйона гривень, обладнання та інші речові докази.
09 Травня, 2024 р., 15:03
Співробітники ювенальної превенції Прилуцького райвідділу поліції спільно з патрульними, кінологами, рятувальниками та медиками провели пізнавальний захід для учнів місцевого ліцею № 10.
09 Травня, 2024 р., 15:01
За матеріалами СБУ суд виніс вирок російському військовому, який стріляв у мирних жителів Чернігівщини.
06 Травня, 2024 р., 12:47
Вкотре нагадуємо жителям нашої громади, що на території діють «Правила благоустрою Малодівицької селищної ради на 2020 -2025 р.р.», які прийняті відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів».
03 Травня, 2024 р., 09:34
З метою організації в умовах воєнного стану оздоровчої рухової активності «Спорт для всіх» 02 травня 2024 року, за ініціативою селищного голови Журавель Олени Петрівни, в селищі Мала Дівиця на центральному стадіоні відбувся благодійний фізкультурно-оздоровчий захід «Забіг, присвячений 10-ій річниці започаткування Цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України», в якому взяли участь 33 учасники різної вікової категорії.
02 Травня, 2024 р., 15:23
ГО "ЗА ДЕМОКРАТИЧНЕ ВИБОРЧЕ ПРАВО" (ДВП) ЗВЕРТАЄТЬСЯ ДО ФАХІВЦІВ ТА ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ З ПРОПОЩИЦІЄЮ РОЗГЛЯНУТИ "ПРОГРАМУ ПОБУДОВИ СУСПІЛЬСТВА ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ДЕМОКРАТІЇ"
02 Травня, 2024 р., 15:20
З метою оцінки актуального стану бізнесу Чернігівської області, просимо долучитися до онлайн-опитування підприємців, яке проводить Агенція регіонального розвитку Чернігівської області в рамках співпраці з Національним університетом “Чернігівська політехніка”. Це дасть можливість виявити проблеми, виклики та можливості на шляху до відновлення та розвитку бізнесу нашого регіону. Отримані відповіді дозволять проаналізувати стан підприємництва, перспективи галузевого розвитку. Опрацьовані результати дослідження будуть зокрема враховані при розробці стратегічних документів з економічного відновлення Чернігівської області. Контактна особа у разі виникнення уточнюючих питань або необхідності отримання додаткової інформації – Марія Руденко, директорка Агенції регіонального розвитку Чернігівської області (067) 224-11-44, arr@regadm.gov.ua. Опитування знаходиться за посиланням: https://forms.gle/CwTdVu8uPZpy95Uc9

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора