Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Квітня, 2024 р., 11:36
Умови, механізм виплати роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, а також її строки та розмір, визначено Порядком надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893 (далі – Порядок № 893). Суть програми полягає в працевлаштуванні людини з інвалідністю І або ІІ групи та облаштуванні для неї робочого місця. Після цього роботодавець може подати заяву про надання йому компенсації витрат за облаштування такого робочого місця.
18 Квітня, 2024 р., 16:40
Співробітники Прилуцького відділу поліції склали два адміністративні протоколи на водія транспортного засобу, який вчинив ДТП в центрі Прилук та зник з місця автопригоди. Порушнику доведеться сплатити штраф у розмірі більше 4 тисяч гривень.
18 Квітня, 2024 р., 16:26
Міністерство у справах ветеранів України повідомляє про запровадження телефонної "Єдиної ветеранської лінії"
18 Квітня, 2024 р., 16:25
Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).
15 Квітня, 2024 р., 12:28
Інспекторка ювенальної превенції Прилуцького районного відділу поліції Яна Гончаренко роз’яснила учням Прилуцького ліцею №6 правові наслідки за вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.
15 Квітня, 2024 р., 12:26
Наразі в підрозділах морської піхоти актуальними є майже сотня вакансій. Серед них як бойові, так і цивільні професії. Зокрема, потрібні стрільці, кулеметники, гранатометники, навідники, снайпери, розвідники, вогнеметники, командири різних спеціалізацій тощо. Також роботу пропонують кухарям, діловодам, бухгалтерам, медикам, електрикам, водіям, електрогазозварникам, токарям.
15 Квітня, 2024 р., 12:10
Цього разу в рамках профорієнтаційних заходів співробітники Прилуцького районного відділу поліції зустрілася з учнями Срібнянського та Прилуцького ліцею № 13. Поліцейські ближче познайомили ліцеїстів зі своєю професією та з умовами вступу до вишів системи МВС.
15 Квітня, 2024 р., 12:09
Заборонені наркотичні речовини правоохоронці виявили у жителів Прилук 1979 та 2002 років народжень. За обома фактами поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора