Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Новини

Дата: від до Скинути
20 Лютого, 2024 р., 12:32
Війна відбувається не лише за територіальну цілісність, а й за інформаційний простір. Російська інформаційна експансія посилилась з початком повномасштабного вторгнення. Тобто, росіяни намагаються досягти власних національних інтересів методом беззбройного проникнення в інформаційну сферу.
16 Лютого, 2024 р., 11:51
Представники кадрового апарату Прилуцького районного відділу поліції запрошували студентів Прилуцького агротехнічного коледжу вступати до закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку поліцейських.
15 Лютого, 2024 р., 16:27
У результаті проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Прилуцького районного відділу поліції викрили 45-річного раніше судимого місцевого мешканця, який збував психотропи «з рук в руки». Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання.
15 Лютого, 2024 р., 16:25
  Співробітники груп реагування патрульної поліції Прилуцького району проводять комплекс профілактичних заходів з контролю безпеки дорожнього руху та дотримання Правил дорожнього руху для запобігання загибелі та травмування людей на дорогах.
15 Лютого, 2024 р., 11:38
У Прилуках поліцейські задокументували спробу нетверезого водія дати неправомірну вигоду патрульним
15 Лютого, 2024 р., 11:26
Днями співробітники Прилуцького районного відділу поліції перевірили законність продажу тютюнових виробів у торгівельних закладах Ічнянської та Талалаївської територіальних громадах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора