Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Червня, 2024 р., 11:39
Подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки в електронному вигляді максимально мінімізують ризик допущення помилок при їх заповненні та автоматично перевіряються.
25 Червня, 2024 р., 11:29
розпорядження від 03 червня 2024 року № 401 "Про внесення змін, до Критеріїв, за якими здійснюється визначення підприємств, організацій і установ Чернігівської області, які мають важливе значення для задоволення потреб теритоіальних громад в особливий період"
25 Червня, 2024 р., 11:23
Чернігівська філія ТОВ “ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ” заявляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин атмосферне повітря, що надходять в атмосферу від стаціонарних джерел об’єктів, розташованих за адресами: 
25 Червня, 2024 р., 11:09
Співробітники відділення № 2 (м. Ічня) Прилуцького райвідділу поліції в ході санкціонованого обшуку вилучили у жителя одного із сіл Ічнянської громади коноплі, висушену наркосировину, що схожа на канабіс, порох та бойові частини до снарядів.
25 Червня, 2024 р., 11:08
Співробітники відділу кримінальної поліції Прилуцького райвідділу поліції викрили особу, яка проникла до пункту обігріву в приміщенні місцевої комунальної установи та викрала звідти низку предметів, наданих Товариством Червоного Хреста України в якості благодійної допомоги.
25 Червня, 2024 р., 10:42
Співробітники Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури викрили 30-річну мешканку однієї з громад району, яка під приводом продажу одягу в Інтернеті ошукала низку клієнтів із різних областей України. Зловмисниці загрожує до 3 років ув’язнення.
25 Червня, 2024 р., 10:40
Поліцейські наполегливо рекомендують мешканцям Прилуччини бути обачними під час покупок в соцмережах та на сайтах безкоштовних оголошень.
18 Червня, 2024 р., 14:45
Для сприяння розвитку українських виробників та стимулювання попиту на українські товари, Уряд запровадив нову державну політику «Зроблено в Україні». Підприємці, які виробляють в Україні, створюють додану вартість та робочі місця, отримують від держави найбільшого сприяння. Крім того, при купівлі українських товарів, до 40% коштів через сплачені податки повертаються у бюджет на потреби сил безпеки та оборони.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора