Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Служба зайнятості інформує!

06 Травня, 2024 р., 16:45
Наразі в базі вакансій Чернігівської обласної служби налічується близько двох десятків пропозицій роботи з наданням житла.
02 Травня, 2024 р., 15:09
З початком вторгнення росії в Україну багато українців набули статусу учасника бойових дій. Держава ініціювала ряд спеціальних програм, спрямованих на допомогу захисникам та членам їхніх родин. Зокрема, в арсеналі служби зайнятості - низка дієвих послуг та зручних сервісів з пошуку роботи та побудови кар’єри. Про них розповіла директорка обласного центру зайнятості Людмила Ключник.
02 Травня, 2024 р., 14:58
Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності. Чергова офлайн зустріч представників влади, служби зайнятості, соціальних партнерів, місцевих роботодавців, внутрішньо переміщених осіб та учасників бойових дій за «круглими столом» відбулася в Борзнянській міській раді. Йшлося про можливості та послуги для переселенців та ветеранів війни.
02 Травня, 2024 р., 14:46
А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.
18 Квітня, 2024 р., 16:35
Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.
15 Квітня, 2024 р., 15:06
Сьогодні держава, аби підтримати бізнес, пропонує скористатися програмами фінансової підтримки. Служба зайнятості супроводжує дві з них у рамках урядового проєкту єРобота.
26 Березня, 2024 р., 09:17
З настанням весни традиційно пожвавлюється попит на працівників сільського господарства, адже саме в цю пору року стартують весняно-польові роботи. Не став винятком і цей рік. Попри воєнний стан та постійні ворожі обстріли прикордоння, місцеві сільгосппідприємства продовжують працювати та тримати економічний фронт.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора