Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

ПОДАТКОВІ НОВИНИ

20 Лютого, 2024 р., 16:40
  Державна податкова служба України з метою інформування платників податків щодо особливостей законодавства у сфері здійснення розрахунків повідомляє.
20 Лютого, 2024 р., 16:40
  Державна податкова служба України з метою інформування платників податків щодо особливостей законодавства у сфері здійснення розрахунків повідомляє.
17 Січня, 2024 р., 14:38
Платники Чернігівщини сплатили у 2023 році майже 31 млрд  гривень податків, зборів, обов’язкових платежів та єдиного внеску
15 Листопада, 2023 р., 14:32
Головне управління ДПС у Чернігівській області дякує всім сумлінним платникам за сплату податків, зборів, єдиного внеску та фінансову підтримку держави.
09 Листопада, 2023 р., 09:15
ДПС продовжує інформувати платників податків про актуальні питання щодо особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, у зв’язку з чим повідомляє таке. 
16 Жовтня, 2023 р., 15:55
Протягом останнього тижня у розділі «Онлайн-навчання» на вебпорталі ДПС, який містить корисну інформацію з податкової тематики, навички заповнення податкової звітності та розуміння оптимальних механізмів сплати, розміщено нові матеріали.
16 Жовтня, 2023 р., 08:37
Під час організації та проведення контрольно-перевірочних заходів особлива увага приділяється виявленню фактів здійснення підприємницької діяльності без державної реєстрації особи як суб’єкта господарювання, а також вимог порядку проведення розрахункових операцій при здійсненні продажу товарів (для тих, хто потенційно має застосовувати РРО/ПРРО).
06 Жовтня, 2023 р., 14:06
При відправці товарів будь-яким експедитором (логістичною компанією) в Україні, який не має статусу ні кур’єра, ні перевізника, не є учасником відносин купівлі-продажу, не передає право власності на товар та не бере участі в розрахунку за нього відповідно до договору про надання послуг, фіскальний касовий чек має бути сформований до відправки товару та вкладений продавцем у коробку з товаром при передачі його експедитору (логістичній компанії).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора