Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Перерахувала «псевдобанкіру» 70 тисяч гривень: поліція Прилуччини застерігає громадян від шахраїв, що видають себе за працівників банківських установ

Дата: 24.07.2024 16:14
Кількість переглядів: 24

Поліцейські закликають громадян критично ставитись до дзвінків незнайомців, не довіряти сумнівним пропозиціям та відмовитись від виконання будь-яких вказівок, пов’язаних з перерахуванням коштів або наданням співрозмовнику секретних реквізитів ваших карткових рахунків.

 

23 липня до поліції звернулась 58-річна мешканка Срібнянської громади. Жінка повідомила, що їй зателефонував незнайомець нібито зі служби безпеки банку та заявив співрозмовниці, що хтось намагається викрасти гроші з її рахунку. Шахрай переконав заявницю перерахувати заощадження на інший вказаний ним рахунок. Таким чином, жінка втратила 70 тисяч гривень.

 

Поліція наполегливо рекомендує: ніколи не виконуйте вказівок незнайомих осіб, які пов’язані з переведенням коштів, та по телефону нікому не розповідайте ніяких відомостей зі своєї картки. Якщо виникли сумніви під час розмови – покладіть слухавку та зверніться до банківської установи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора