Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Свято Останнього дзвоника в школах Малодівицької громади!

Дата: 31.05.2024 15:01
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

31 травня у школах Малодівицької громади відбулося свято Останнього дзвоника. Завершився ще один навчальний рік. Для когось він став останнім у житті, і після нього розпочнеться нове, вже доросле, життя.

Учні, вчителі, батьки завітали на шкільні подвір’я, аби разом провести у доросле життя випускників та привітати із початком канікул молодших школярів. На лінійках директори шкіл вручали грамоти переможцям олімпіад та конкурсів, творчих і спортивних змагань, подяки за активну участь у шкільному житті.

За доброю традицією, селищний голова, керуюча справами виконавчого комітету та представники відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Малодівицької селищної ради  цього дня відвідали навчальні заклади громади, аби сказати своє напутнє слово випускникам, подякувати їх наставникам та батькам за виховання молодого покоління. Нагородити грамотами та грошовими преміями переможців олімпіад та конкурсів, творчих і спортивних змагань.

Зокрема, селищний голова Олена ЖУРАВЕЛЬ вітала зі святом останнього дзвоника учнів Малодівицького ліцею.

Олена Петрівна побажала школярам продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання. Випускникам щиро побажала знайти свою життєву стежину, а головне – стати гідними громадянами нашої держави, а також висловила щиру вдячність учителям і батькам за натхненну, самовіддану працю, за ті знання, любов і тепло, які вони дарують дітям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора