Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Олександр Григорович Дерев’янко

Дата: 15.04.2024 14:59
Кількість переглядів: 17

Олександр Григорович Дерев’янко народився 13 вересня 1984 в селі Велика Дівиця Прилуцького району в родині хлібороба. Після закінчення 9 класів Великодівицької  школи, вступив до Козелецького ветеринарного технікума. 

Закінчив навчальний  заклад та став  працювати у ветлікарні Малодівицької селищної ради.

Після одруження переїхав із дружиною в м. Нікополь, де працював на таможні ветфельшером та разом з дружиною виховували двох чудових діток.

Через деякий час повернулися в рідне село, де його пам’ятають, як гарного господаря, прекрасного спеціаліста своєї справи. Веселого, чуйного, надійного товариша, друга, люблячого сина, батька і чоловіка. Він завжди приходив на допомогу, підтримував  у важку хвилину.

Але за сімейними обставинами змушений був повернутися із сім’єю в м. Нікополь, і став працювати на птахофабриці – інспектором з якості продукції, де його поважали, як високо кваліфікованого спеціаліста, відповідального  працівника  і просто прекрасну людину.

30 червня 2022 року  пішов добровольцем захищати батьківщину. Був зарахований у 95 десантно - штурмову бригаду -  парамедиком.

Загинув 24 серпня 2022 року в селі Долина Слов’янського району, виконуючи свій військовий та  громадянський обов’язок в бою за Україну.

Загинув як герой у 37 років.

Захоронений  в  рідному селі Велика Дівиця, на його честь перейменована вулиця.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора