Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

ДЕРЕВ’ЯНКО РУСЛАН  ПЕТРОВИЧ

Дата: 15.04.2024 14:56
Кількість переглядів: 13

ДЕРЕВ’ЯНКО РУСЛАН  ПЕТРОВИЧ народився 12 вересня 1984 року в селі Дмитрівка(Жовтневе) в багатодітній родині.

   Закінчив Жовтневу школу І-ІІ ступенів, продовжив навчання у Малодівицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.  Після закінчення навчання  був призваний на строкову військову службу до Збройних Сил України  у сухопутні війська.

   Після служби в армії Руслан працює у місті Києві в охороні, на різних роботах.

  У серпні 2014 року після збройної агресії росії на сході України Руслана мобілізовують для виконання завдань антитерористичної операції. Служив на посаді кулеметника, був поранений, перебував на лікуванні  у  військовому шпиталі, після якого продовжив нести службу.Демобілізувався у вересні 2015 року.

 Після служби знайшов свою другу половинку Марію, створили сім’ю. Останні роки Руслан працював в ТОВ «ГАРАНТБУД» в селі Обичів.

Руслан був дуже спокійним, товариським, щирим, відповідальним хлопцем, любив свою сім’ю, рано залишився без батька.

Руслан ніколи не хизувався своїми бойовими заслугами. Найбільше Руслан захоплювався футболом і завжди свій вільний час  проводив  на сільському стадіоні із дітьми, сам же грав за місцеву футбольну команду «ШТУРМ».

  З перших днів повномасштабного вторгнення російських окупантів Руслана як воїна з досвідом мобілізують у ЗСУ для відсічі збройної агресії росії, для захисту мирного життя і спокою.

  В кінці липня 2022 року на Донеччині під Бахмутом  під час  ворожого артилерійського обстрілу Руслан загинув. Похований в рідному селі на місцевому кладовищі. В його честь перейменовано вулицю в селі Дмитрівка, де він проживав з дитинства.

Вічна слава і пам’ять нашому Герою.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора