Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

ТИЩЕНКО  ІВАН  ГРИГОРОВИЧ

Дата: 15.04.2024 14:54
Кількість переглядів: 7

 

ТИЩЕНКО  ІВАН  ГРИГОРОВИЧ  народився 07 листопада 1987 року в селі Бахмут Красноармійського району  Кокчетавської області  Казахстану в багатодітній родині.

  У 1995 році сім’я  Тищенків переїзджає на Україну, в цьому ж році Ваня йде до першого класу місцевої Жовтневої школи І-ІІ ступенів, яку закінчив у 2004 році.

  Після продовжив навчання  у Малодівицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. Закінчивши школу, Тищенко Іван Григорович  навчається в м.Чернігові на автослюсаря.

Деякий час Тищенко І.Г. працює в рідному селі в місцевому сільгосптоваристві шофером, трактористом, разом із батьком Григорієм Івановичем на землі.

   Після працював у м.Ніжині, де познайомився зі своєю майбутньою дружиною Наталією. У 2011 році вони одружуються, народжується донечка Таня. Свій трудовий шлях Тищенко І.Г. продовжує у м.Києві, працює на автомийці електриком. Останні роки проживав  із сім’єю у м.Ніжині, працював  у житлово-комунальному господарстві.

   В перші дні війни Тищенко Іван Григорович  разом із старшим братом Сергієм вступає до Ніжинської тероборони, несе службу на блокпостах, захищає місто. Після вигнання рашистів із Чернігівщини Ваня вступає до лав Збройних Сил України, підвозить боєприпаси. У перші дні січня 2023 року під Бахмутом Донецької області він попадає під артилерійський обстріл, отримує тяжкі поранення (залишився без ніг),лікується у м.Дніпрі, Києві.

21 січня 2023 року Тищенко Іван Григорович помер.

Похований у м.Ніжині.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора