Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Поліцейські Прилуччині продовжують проводити заходи щодо протидії незаконному збуту підакцизних товарів

Дата: 15.02.2024 11:26
Кількість переглядів: 16

Днями співробітники Прилуцького районного відділу поліції перевірили законність продажу тютюнових виробів у торгівельних закладах Ічнянської та Талалаївської територіальних громадах.

 

За результатами відпрацювання в одній із крамниць Талалаївської громади правоохоронці виявили факт провадження господарської діяльності без відповідної ліцензії на продаж цигарок.

 

Відносно власниці торгівельної точки поліцейські склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

 

Крім того, у цьому ж магазині ювенальні поліцейські задокументували факт продажу цигарок неповнолітньому. Відносно продавця поліцейські склали адміністративний протокол за частиною 2 статті 156 (Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

 

Також в одному із магазинів у місті Ічня поліцейські припинили продаж тютюнових виробів без марок акцизного податку.

 

В цьому випадку на продавця магазину поліцейські склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 156 (порушення правил торгівлі) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Тютюнову продукцію з незаконного обігу поліцейські вилучили.

 

Перевірки торгових об’єктів тривають. У разі встановлення випадків реалізації підакцизної продукції з порушенням вимог законодавства України, просимо інформувати поліцію за номером «102».

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора