Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

ВІДКРИТТЯ МЕМОРІАЛЬНИХ ДОШОК В ДМИТРІВЦІ

Дата: 07.11.2023 16:05
Кількість переглядів: 62

Сьогодні, 07 листопада у Дмитрівському старостинському окрузі  відбулося    урочисте відкриття меморіальних дошок на честь  Дерев’янка Руслана Петровича, який загинув  07 серпня 2022 року та Тищенка Івана Григоровича, який загинув 21 січня 2023 року, захищаючи  територіальну цілісність України. 

Встановили пам’ятні знаки поблизу адміністративного приміщення Дмитрівського старостинського округу.

На урочистій церемонії відкриття меморіальних дошок воїнам були присутні матері, дружини, рідні, друзі, однокласники загиблих, жителі селища, представники Малодівицької селищної ради. На заході висловили велику вдячність матерям загиблих воїнів за те, що виховали справжніх патріотів України, які віддали за неї свої життя. 

Право відкрити меморіальну дошку було надано матерям, батьку та дружинам Героїв. Після чого учасники заходу поклали квіти, лампадки.

Священник Святотроїцької церкви провів поминальний молебень  та освятив пам’ятні знаки.

Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті Дерев’янка Руслана Петровича, Тищенка Івана Григоровича та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за свободу, територіальну цілісність та єдність України.

Руслан ДЕРЕВ’ЯНКО та Іван ТИЩЕНКО віддали найдорожче - своє життя, захищаючи кордони нашої України. Відтепер пам’ятні знаки в селі Дмитрівка будуть постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг захисників рідної Батьківщини.

Світла пам’ять про наших ГЕРОЇВ назавжди залишиться у наших серцях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора