Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

З'явився новий дашборд з переліком протезних підприємств та інших виробників допоміжних засобів реабілітації

Дата: 12.10.2023 15:35
Кількість переглядів: 20

Відтепер, обираючи протезне підприємство, можна онлайн перевірити його завантаженість. Ця інформація дозволить зрозуміти, чи доведеться чекати у черзі на протезування.

Адже людина, якій потрібен протез, має отримати його якнайшвидше, щоби якомога скоріше відновити функціональність та покращувати якість свого життя.

На сайті Мінсоцполітики з'явився новий дашборд з переліком протезних підприємств та інших виробників допоміжних засобів реабілітації.

Усі, кому потрібен протез, за допомогою цього інструменту можуть у зручному форматі отримати інформацію про розташування підприємств та їх контактні дані. А також - фільтрувати інформацію за регіоном, районом чи громадою.

Нагадуємо: щоб отримати якісний протез, не потрібно чекати встановлення інвалідності, збирати гроші чи їхати за кордон: держава забезпечує протезом кожного, хто його потребує. Безоплатно протези можуть отримати не лише військові, а й цивільні громадяни, які постраждали від війни.

Дашборд з переліком протезних підприємств та інших виробників допоміжних засобів реабілітації можна знайти за посиланням https://www.ioc.gov.ua/analytick_DZR/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора