Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

відбулася діалогова зустріч на тему - «Питання благоустрою населених пунктів Малодівицької громади»

Дата: 28.07.2023 15:43
Кількість переглядів: 211

В четвер, 27.07.2023р, у приміщенні  КЗ «Центр культури та дозвілля» Малодівицької селищної ради відбулася діалогова зустріч на тему - «Питання благоустрою населених пунктів Малодівицької громади».

Зустріч відбулася за сприяння проєкту «Лабораторія творчого діалогу», який впроваджується спілкою Громадські ініціативи України за підтримки U-LEAD.

Спікером зустрічі виступив Володимир Онищук (регіональний координатор проєкту «Лабораторії творчого діалогу» у Чернігівській області).

До зустрічі долучилися представники: органу місцевого самоврядування, місцевого комунального підприємства «Добрий господар», територіального центру соціального захисту населення та працівники закладів освіти, культури.

Під час діалогу було розглянуто перелік проблем, що стосуються питання збору та вивезення твердих побутових відходів, та розглянуто можливість роздільного збирання побутових відходів

Висловлюємо щиру вдячність, хто прийняв участь в заході, хто відгукнувся на наші запрошення і ми разом провели час у дружній атмосфері. Сподіваємось на плідну та результативну працю на користь нашої громади.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора