Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Представники Малодівицької територіальної громади взяли участь в тренінгу в рамках проєкту «Лабораторії творчого діалогу в громадах»

Дата: 17.03.2023 10:05
Кількість переглядів: 106

14 березня 2023 року в місті Чернігів проводився тренінг в рамках проєкту «Лабораторії творчого діалогу в громадах», що реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Участь у навчанні новим методам вирішення конфліктів для посилення згуртованості взяли: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Малодівицької селищної ради Тетяна Котеленець та керуюча справами (секретар) виконкому Світлана Опаленик.

У подальшому за підтримки експертів проєкту, навчені представники Малодівицької громади зможуть використати діалогові методики на практиці при проведенні консультацій з громадськістю. У громаді будуть обрані актуальні теми, з’ясовані різні бачення вирішення актуальних проблем та відбудуться щонайменше два громадські обговорення із залученням усіх зацікавлених сторін.

В рамках проєкту «Лабораторії творчого діалогу» навчання практикам проведення діалогів загалом пройдуть 240 представників місцевого самоврядування з 12 регіонів України. Проєкт є однією з перших масштабних ініціатив впровадження діалогового підходу в застосуванні інструментів участі на місцевому рівні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора