Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

26 липня  2022 року у Прилуцькій МРФ Чернігівського ОЦЗ проведено учбове заняття для безробітних з протимінної безпеки представниками благодійної організації «Благодійний фонд «Швейцарський фонд з протимінної діяльності ФСД в Україні».

Дата: 28.07.2022 15:24
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

З метою інформування цивільного населення про мінну небезпеку,  26 липня  2022 року у Прилуцькій МРФ Чернігівського ОЦЗ проведено учбове заняття для безробітних з протимінної безпеки представниками благодійної організації «Благодійний фонд «Швейцарський фонд з протимінної діяльності ФСД в Україні».

   Головна мета заняття – зниження ризику ураження від мін та боєприпасів, що не вибухнули, бути обізнаними щодо загрози мін, сформувати навички безпечної поведінки через підвищення рівня свідомості населення. 

Представники фонду ознайомили присутніх з правилами поводження з вибухонебезпечними предметами та представили фотоматеріали для зовнішньої ідентифікації основних видів вибухонебезпечних предметів (міни, гранати, реактивні та артилерійські снаряди, та ін.).        В учбовому занятті також взяли участь і фахівці  центру зайнятості. Такі заходи будуть проводитися на постійній основі, до участі у яких будуть запрошуватись всі бажаючі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора