Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Обгрунтування застосування переговорної процедуризакупівлі (посилання на експертні , нормативно технічні та інші документи що підтверджують наявність умов застосування процедури закупівель: Постачання теплової енергії.

Дата: 31.01.2022 14:22
Кількість переглядів: 219

 Найменування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 09320000-8 Пара, гаряча вода та пов’язана продукція (постачання теплової енергії).

  Обсяг закупівлі (кількість товарів) становить  390 гігакалорій

 Ціна за 1 гігакалорій. теплової енергії становить 2461,30 грн.  .

 Місце поставки товару: 17523, Чернігівська область, Прилуцький р-н, смт. Мала Дівиця, вул. Слобідська, 16

 Строк поставки товару:    до 31 грудня 2022 року.

 Ціна пропозиції: _959907,00_ грн.  (Дев’ятсот п’ятдесят дев’ять тисяч дев’ятсот сім    грн. 00 коп.).

 Технічні та якісні характеристики товару, що закуповується, повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченими законодавством України, діючими на період постачання товару.

 Зобов’язання по Договору виникають при наявності та в межах відповідних бюджетних асигнувань на 2022 рік.

Відповідно до договору оренди від 30.06.2017року №70 було передано ФОП Денисенко Л.М. частину нежитлового приміщення котельні Малодівицької ЗОШ І-ІІІ ступенів за адресою смт. Мала Дівиця вул. Слобідська,16 яка працюватиме на сучасному теплогенеруючому обладнанні і буде забезпечувати теплом Малодівицьку ЗОШ та Малодівицький будинок народної творчості, і працюватиме на альтернативних до природного газу  видах палива.

Рішенням виконавчого комітету Малодівицької селищної ради від19 січня 2022р. «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво та постачання з використанням альтернативних джерел енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету ФОП Денисенко Л.М.»  було затверджено тариф на виробництво та постачання теплової енергії , виробленої з використанням альтернативних джерел енергії.

Підтвердженням також  є довідка селищної ради, що  в силу технічних причин ,  єдиним постачальником теплової енергії , що виробляється на установках з використанням   нетрадиційних   або   поновлювальних   джерел   енергії Малодівицької   ЗОШ І-ІІІ ст. та Малодівицького будинку народної творчості,   що   знаходиться  за   адресою:  17523, Чернігівська область . Прилуцький район, смт. Мала Дівиця , вул. Слобідська, 16, згідно договору оренди є   ФОП Денисенко Лариса Миколаївна, ідентифікаційний код (2699820780)

Отже отримати теплову енергію для опалення Малодівицької ЗОШ та Малодівицького будинку народної творчості від іншого постачальника не  можливо .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора