Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 11.01.2022 16:55
Кількість переглядів: 478

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі розроблені відповідно до наявної потреби для забезпечення діяльності закладів освіти  Малодівицької селищної ради. Технічні, якісні та кількісні характеристики  предмета закупівлі  повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України, діючими на період постачання товару.

               Предмет закупівлі: Банан, апельсин, лимон, мандарин, яблуко, помідор,  огірок, капуста пекінка, черешня, клубника, слива, персик, виноград, кабачок, капуста цвітна, баклажани, цибуля, капуста білокачанна, капуста білокачанна молода, морква,  столовий буряк ( ДК 021:2015:  03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи)

Строк поставки товару:   до 31.12.2022 року.

 

Очікувана вартість становить на 2022 роки  255111,00 грн.

Посилання на процедуру закупівлі в електронній системі закупівель:  UA-2022-01-05-004473-c     Кількість відповідно до складеної потреби на 2022 рік , місце поставки та технічні якісні характеристики до предмету закупівлі

 

Банан, апельсин, лимон, мандарин, яблуко, помідор,  огірок, капуста пекінка, черешня, клубника, слива, персик, виноград, кабачок, капуста цвітна, баклажани, цибуля, капуста білокачанна, капуста білокачанна молода, морква,  столовий буряк

Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару, забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час перевезення доставки.

Найменування Характеристики

Буряк столовий  Вимоги до якості – відповідно до ДСТУ 7033:2009. Зовнішній вигляд – коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками, гризунами, без надмірної зовнішньої вологи, не тріснуті, відповідної для ботанічного сорту форми і забарвлення, без бадилля. Не допускається наявність коренеплодів в’ялих, зморщених, гнилих, запарених і підморожених. Розмір коренеплодів – за найбільшим поперечним діаметром 8-10 см, за довжиною (для видовжених форм) 10-12 см. Внутрішня структура – м’якуш коренеплодів соковитий, темно-червоних різних відтінків, залежно від особливостей ботанічного сорту. Смак і запах – відповідає даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.

Кабачок Плоди  свіжі, цілі, чисті, здорові, без зайвої зовнішньої вологості, незів’ялі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками, без гнилі, без стороннього запаху і смаку. Колір і форма відповідає даному ботанічному сорту.

Баклажан Плоди свіжі, цілі, чисті, здорові, без зайвої зовнішньої вологості, незів’ялі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками, без гнилі, без стороннього запаху і смаку. Колір і форма відповідає даному ботанічному сорту.

Капуста білоголова Овочі свіжі, цілі, здорові, чисті, добре сформовані, непророслі, колір і форма відповідає даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і смаку, без механічних пошкоджень, без гнилі.

Капуста білоголова молода Овочі свіжі, цілі, здорові, чисті, добре сформовані, непророслі, колір і форма відповідає даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і смаку, без механічних пошкоджень, без гнилі.

Капуста цвітна Білого, злегка кремового кольору, чиста, свіжа, без ознак механічних пошкоджень та гнилі, без пророслих внутрішніх листків. Суцвіття свіжі, здорові, чисті, цілі, щільні, не ушкоджені шкідниками.

Капуста пекінка Овочі свіжі, цілі, здорові, чисті, добре сформовані, непророслі, колір і форма відповідає даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і смаку, без механічних пошкоджень, без гнилі.

Морква Вимоги до якості – відповідно до ДСТУ 7035:2009. Зовнішній вигляд – коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, незів’ялі, не тріснуті, непророслі, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками, гризунами, без надмірної зовнішньої вологи, без бадилля, відповідної для ботанічного сорту форми. Не допускається наявність коренеплодів зів’ялих, зморщених, гнилих, запарених, підморожених, тріснутих, з відкритою серцевиною. Розмір коренеплодів в діаметрі 3-5 см, довжиною – 15-20 см. М’якуш коренеплодів соковитий, оранжево-червоних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Смак і запах – відповідає даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Мита або очищена від землі сухим способом.

Цибуля Зовнішній вигляд – цибулини дозрілі, здорові, чисті, цілі, непророслі, відповідної для ботанічного сорту форми та забарвлення, з сухим зовнішнім цибулинням, висушеною шийкою не більше 2 см. Не допускається наявність цибулин гнилих, запарених, підморожених, пошкоджених хворобами, сільськогосподарськими шкідниками та з механічними пошкодженнями. Розмір цибулин за найбільшим поперечним діаметром не менше 5-6 см. Смак і запах – відповідає даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.

Огірок  Овочі свіжі, цілі, здорові, чисті, добре сформовані, непророслі, колір і форма відповідає даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і смаку, без механічних пошкоджень, без гнилі.

Помідор Овочі свіжі, цілі, здорові, чисті, добре сформовані, непророслі, колір і форма відповідає даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і смаку, без механічних пошкоджень, без гнилі.

Апельсин Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, свіжі. Колір відповідного виду, без плям, середніх розмірів. Без стороннього запаху і смаку.

Банан Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, свіжі. Колір відповідного виду, без плям, середніх розмірів. Без стороннього запаху і смаку.

Лимон Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, свіжі. Колір відповідного виду, без плям, середніх розмірів. Без стороннього запаху і смаку.

Мандарин Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, свіжі. Колір відповідного виду, без плям, середніх розмірів. Без стороннього запаху і смаку.

Яблуко Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, свіжі. Колір відповідного виду, без плям, середніх розмірів. Без стороннього запаху і смаку

Черешня Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, свіжі. Колір відповідного виду, без плям, середніх розмірів. Без стороннього запаху і смаку

Клубника Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, свіжі. Колір відповідного виду, без плям, середніх розмірів. Без стороннього запаху і смаку

Слива Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, свіжі. Колір відповідного виду, без плям, середніх розмірів. Без стороннього запаху і смаку

Персик Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, свіжі. Колір відповідного виду, без плям, середніх розмірів. Без стороннього запаху і смаку

Виноград Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, свіжі. Колір відповідного виду, без плям, середніх розмірів. Без стороннього запаху і смаку

* Примітки: Усі посилання в технічному завданні на  конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва слід читати як «або еквівалент».

 

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, а саме:

1. Заповнений Додаток 4 «Технічна специфікація»; 

2. Гарантійний лист про те, що при поставці товару буде надаватись сертифікат відповідності / чи якісне посвідчення / чи висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи / чи декларація виробника / чи інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку  та якість харчових продуктів (оригінал або копія)*. Примітки*: Згідно чинного законодавства про публічні закупівлі відсутні обмеження щодо участі у закупівлях різноманітних учасників всіх форм власності та організаційно-правових форм. Крім того, у закупівлях мають право брати участь як безпосередні виробники товарів, так і представники, дилери, дистриб’ютори тощо.  Вище зазначені документи можуть бути видані не безпосередньому учаснику торгів, а відповідно виробнику товарів – в такому випадку такі документи будуть прийматися замовником як належне підтвердження якісних характеристик запропонованих подуктів харчування.

3. Гарантійний лист, щодо можливості безперебійно здійснювати поставку товару, не залежно від несвоєчасного фінансування замовника.

Загальні вимоги до поставки товару:

1. Якість товару що постачається повинна відповідати  умовам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997  771/97-ВР (зі змінами та доповненнями), нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання. Якість товару що постачається повинна підтверджуватись такими документами, як сертифікат відповідності / чи якісне посвідчення / чи висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи /чи ветеринарне свідоцтво / чи інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку  та якість харчових продуктів (дані документи подаються при поставці, в залежності від виду товару, який постачається). Товари повинні відповідати показникам якості безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам ТУ, ДСТУ.

2. Тара та упаковка повинні бути виготовлені з матеріалів дозволених для використання.

3. Ціни вказуються з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені,  транспортних витрат, навантажувально – розвантажувальних робіт.

4.  Товар має постачатися з терміном придатності не менше 90% загального терміну зберігання.

5. поставка товару в наступні заклади

 

п/п

Назва загальноосвітнього закладу

Відстань від смт. Мала Дівиця до закладів освіти та днз

 

 

 

  1.  

Малодівицька  ЗОШ І-ІІІ ст. смт. Мала Дівиця вул. Слобідська, 16

0

  1.  

Малодівицький ДНЗ «Ромашка» смт. Мала Дівиця вул . Незалежності 11В

0 км.

  1.  

Товкачівська ЗОШ І-ІІІ ст. с. Товкачівка вул. Миру, 96

7 км

  1.  

Товкачівський ДНЗ «Барвінок» . с. Товкачівка вул. Миру, 96

7 км

  1.  

Великодівицька ЗОШ І-ІІ ст с. Велика Дівиця вул. Героїв війни, 38

6 км

  1.  

Великодівицький  ДНЗ с. Велика Дівиця вул. Героїв війни, 38

6 км

  1.  

Обичівська  ЗОШ І-ІІ ст. с. Обичів вул. Незалежності, 31

4 км

  1.  

Обичівський  ДНЗ «Капітошка»  с Обичів  вул. Незалежності, 31

4 км

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора