Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Інформація щодо викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами можуть здійснюватися на підставі дозволу

Дата: 15.12.2021 10:56
Кількість переглядів: 194

Інформуємо, що відповідно до ст. ст. 10,11 Закону України «Про охорону атмосферного повітря» від 16.10.1992 №2707-ХІІ викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами можуть здійснюватися на підставі дозволу,  виданого суб’єкту господарювання, об’єкт якого належить до другої або третьої групи, обласними державними адміністраціями. Також, ст. 33 Закону встановлено, що особи, винні у викидах забруднюючих речовин в атмосферне повітря без дозволу спеціально уповноважених на те органів виконавчої влади несуть відповідальність згідно з законом.

Відповідно до проведеного аналізу Головного управління ДПС у Чернігівській області встановлено, що значна кількість платників Податку відсутні у Переліку підприємств, установ, організацій, яким в установленому порядку видано дозволи на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами та здійснено реєстрацію декларацій про відходи або видано дозволи на здійснення операцій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора