Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Здобути затребувану професію можна в Прилуцькому професійному ліцеї

Дата: 26.11.2021 14:54
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

Здобути затребувану професію можна в Прилуцькому професійному ліцеї

 

У рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти КЗ «Прилуцький Професійний Ліцей» спільно з Прилуцькою міськрайонною філією Чернігівського обласного центру зайнятості презентував свої освітні послуги школярам міста та району. Так, були проведені онлайнекскурсії та майстер-класи цього навчального закладу.

Під час заходів учасники ознайомилися з професіями, які можна здобути в ліцеї, його досягненнями, оглянули матеріально-технічну базу. Водночас фахівці служби зайнятості інформували випускників про стан ринку праці, затребувані професії, зазначивши, що наразі роботодавці потребують саме робочих рук.

????До речі, актуальні робітничі професії можна здобути в Прилуцькому профліцеї. Там навчають слюсарів з механоскладальних робіт та слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів, перукарів, манікюрників, кухарів, кондитерів, монтажників санітарно-технічних систем і устаткування, водіїв автотранспортних засобів, електрогазозварників, швачок.

Фахівці служби зайнятості стверджують, що тиждень професійної освіти — це ще один привід нагадати, що представники робітничих професій вже протягом багатьох років користуються значним попитом на ринку праці України, а роботодавці готові пропонувати їм конкурентні заробітні плати та достойні умови праці.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора