Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Служба за контрактом – робота для мужніх

Дата: 23.11.2021 14:16
Кількість переглядів: 170

 

Служба за контрактом – робота для мужніх

 

Кого чекають в армії, як довго може тривати контракт та як оплачується робота контрактника – ці та інші питання безробітні мають змогу задати безпосередньо представникам військоматів, відвідавши семінари з орієнтації на службу у Збройних Силах України.

Такі заходи служба зайнятості проводить у рамках співпраці з військовими комісаріатами для забезпечення укомплектування військових частин військовослужбовцями за контрактом. Шукачі роботи «з перших вуст» отримують інформацію про наявні вакансії у Збройних Силах України, соціальні гарантії військовослужбовців та їх сімей тощо.

Зокрема, днями такий захід в онлайн-режимі відбувся у Прилуцькій міськрайонній філії Чернігівського обласного центру зайнятості за участю представників Прилуцького та Чернігівського територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Довідково: З початку року в області службою зайнятості проведено 133 семінари та вебінари з орієнтації на службу в Збройних Силах України за контрактом, які відвідало 837 безробітних.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора