Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Майбутніх кухарів ознайомили з актуальними вакансіями

Дата: 01.10.2021 10:01
Кількість переглядів: 195

Фото без опису

Майбутніх кухарів ознайомили з актуальними вакансіями

Професія «кухар» розвивалася разом з цивілізацією, так що можна сказати, що це найдавніша професія. Смачно поїсти любить кожен, а це означає, що вмілий кухар без роботи ніколи не залишиться. Сьогодні майстри з приготування їжі затребувані на ринку праці.

 

Для студентів КЗ «Прилуцький професійний ліцей» Чернігівської області , які навчаються за професіює «кухар-кондитер», фахівці Прилуцької міськрайонної філії організували економічну екскурсію  до закладів громадського харчування:  «Авокадо» суши-бар, піцерія «Базиліо» та  кафе фаст-фуд «Друзі».

 

Шеф-кухар закладів провела екскурсію та детально ознайомила присутніх з функціональними обов’язками майстрів ресторанного обслуговування: кухаря та бармена. «Шукаємо відповідальних та цілеспрямованих працівників, які готові створювати наи?смачніші страви! Пропонуємо гнучкий графік роботи, гідні умови праці, офіційну зайнятість та повний соціальний пакет. Головними вимогами до працівників  є акуратність, пунктуальність, відповідальність та бажання навчатися новому», – наголосила вона .

Для студентів організували майстер-клас із приготування суші та ролів, розповіли усі тонкощі приготування цієї популярної страви.

Випускникам було запропоновано проходження виробничої практики із подальшим працевлаштуванням.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора