Майбутніх кухарів ознайомили з актуальними вакансіями
Майбутніх кухарів ознайомили з актуальними вакансіями
Професія «кухар» розвивалася разом з цивілізацією, так що можна сказати, що це найдавніша професія. Смачно поїсти любить кожен, а це означає, що вмілий кухар без роботи ніколи не залишиться. Сьогодні майстри з приготування їжі затребувані на ринку праці.
Для студентів КЗ «Прилуцький професійний ліцей» Чернігівської області , які навчаються за професіює «кухар-кондитер», фахівці Прилуцької міськрайонної філії організували економічну екскурсію до закладів громадського харчування: «Авокадо» суши-бар, піцерія «Базиліо» та кафе фаст-фуд «Друзі».
Шеф-кухар закладів провела екскурсію та детально ознайомила присутніх з функціональними обов’язками майстрів ресторанного обслуговування: кухаря та бармена. «Шукаємо відповідальних та цілеспрямованих працівників, які готові створювати наи?смачніші страви! Пропонуємо гнучкий графік роботи, гідні умови праці, офіційну зайнятість та повний соціальний пакет. Головними вимогами до працівників є акуратність, пунктуальність, відповідальність та бажання навчатися новому», – наголосила вона .
Для студентів організували майстер-клас із приготування суші та ролів, розповіли усі тонкощі приготування цієї популярної страви.
Випускникам було запропоновано проходження виробничої практики із подальшим працевлаштуванням.