Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Про заборону спалювання сухої трави та рослинності

Дата: 16.09.2021 16:41
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

Про заборону спалювання сухої трави та рослинності

Малодівицька селищна рада попереджає про заборону спалювання сухої трави, залишків рослинності, сміття та побутових відходів, розпалювання багаття в паркових зонах та поблизу лісових масивів.

    З настанням осені громадяни господарюють на городах, подвір’ях, прилеглих територіях. І на жаль, часто таке прибирання завершується спалюванням залишків листя, сухої трави, і часто – навіть різного сміття. У такому випадку добрі наміри при наведенні чистоти та порядку можуть мати згубні наслідки для довкілля і здоров’я людей.

Пам’ятайте, що не можна випалювати стерню та інші рослинні рештки, розкладати багаття в лісі. Категорично заборонено спалювати сміття у лісових насадженнях. Крім того забороняється палити, кидати у лісі, на відкритих територіях, на узбіччях автодоріг непогашені сірники та недопалки. Давайте пам’ятати, що природа потребує нашого захисту і бережливого ставлення до неї!

При виявленні пожежі не впадайте в паніку та не приймайте поспішних, необдуманих рішень, а негайно телефонуйте за номером «101».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора