Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Основні правила пошуку роботи

Дата: 30.06.2021 08:42
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

Основні правила пошуку роботи

 

1.Визначте термін.

Скільки часу на пошуки у вас є?

Ваш варіант терміново і важливо чи є можливість обирати ту сферу, яка найбільш близька і цікава? Визначте ті критерії які вам найбільш важливі при виборі роботодавця і орієнтуйтеся на пріоритетні.

 

2.Створіть резюме.

І не тільки резюме, а архів ваших досягнень. Згадайте про попередні місця роботи, які функції ви виконували, реалізовані проєкти та досягнуті результати. Вкажіть вашу освіту, тренінги та курси, які проходили, чи були публікації в ЗМІ та наукових журналах. Завдання такого архіву - створити базу для підготовки резюме на цікаві для вас позиції.

 

3.Використовуйте всі засоби.

Додайте резюме на веб-порталі державної служби зайнятості, інших порталах з працевлаштування. Вступіть в спеціалізовані групи в соціальних мережах і, звичайно, звертайтеся до фахівців служби зайнятості!

 

4.Продовжуйте розвиватися.

У процесі пошуку роботи ви можете виявити що для отримання роботи вам необхідно отримати нові навички. Визначте які знання швидше за все приведуть вас до мети, складіть список доступних вам ресурсів, сформулюйте на що зробити упор і починайте навчання.

 

5.Не бійтеся очікування.

Пам'ятайте, що пошук роботи - теж робота. На вибір сфери діяльності, складання резюме та його розсилку, комунікації з роботодавцями може піти багато часу, і впоратися з очікуванням поодинці буває складно. Звертайтеся за підтримкою до  фахівців служби зайнятості, приймайте участь у спеціалізованих тренінгах, все це допоможе обрати найкращий для себе спосіб досягнення мети.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора