Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО РОЗРОБКУ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ

Дата: 04.06.2021 08:57
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ
ПРО РОЗРОБКУ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ НА ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ ДЛЯ РОЗМІЩЕННЯ ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ОСНОВНИХ, ПІДСОБНИХ І ДОПОМІЖНИХ БУДІВЕЛЬ ТА СПОРУД ПІДПРИЄМСТВ ПЕРЕРОБНОЇ, МАШИНОБУДІВНОЇ ТА ІНШОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ЗА АДРЕСОЮ: смт Мала Дівиця, Прилуцької області, Чернігівської області

Відповідно до статті 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішення Малодівицької селищної ради від 13.05.2019 року та з метою визначення планувальної організації, функціонального призначення просторової композиції, параметрів громадської забудови, ландшафтної організації території та розрахунку можливості використання земельної ділянки для розташування будівлі сушарки  ТОВ «КРОК-УкрЗалізБуд» розроблено детальний план території на земельній ділянці за адресою: смт.Мала Дівиця, вул.Космонавтів,1, Прилуцького р-н., Чернігівської обл..

Замовником розроблення детального плану території на земельну ділянку у смт. Мала Дівиця є Малодівицька селищна рада.

Розробником містобудівної документації є Фізична особа-підприємець Травка В.А.

Матеріали (техніко-економічні показники, зокрема графічні матеріали, що відображають зміст містобудівної документації) для ознайомлення знаходяться у загальному відділі Малодівицької селищної ради за адресою: вул. Слобідська, 3, смт Мала Дівиця, Прилуцького району, Чернігівської області. Вивчити та ознайомитись з документацією детального плану території  можна з 03 червня 2021 року по 14 липня 2021 року з понеділка по п’ятницю з 9 до 12 години.

Відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під

час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою

Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні»

З 03 червня 2021 року по 14 липня 2021 року буде проведено процедуру розгляду та врахування пропозицій громадськості до розробленого детального плану території у смт Мала Дівиця.

Зауваження та пропозиції приймаються з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 12:00 по 14 липня 2021 року включно.

Розгляд проектів містобудівної документації та громадські слухання відбудуться в приміщенні Малодівицької селищної ради  20 липня 2021 року о 10 год. 00 хв. за адресою: вул. Слобідська,3, смт Мала Дівиця, Прилуцького району,Чернігівської області.

Відповідальна особа – спеціаліст землеупорядник II категорії Малодівицької селищної ради Гирін Ніна Василівна.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора