Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Увага! До завершення кампанії декларування доходів громадян, одержаних у 2020 році залишилося 2 дні

Дата: 29.04.2021 09:26
Кількість переглядів: 253

 

Увага! До завершення кампанії декларування доходів громадян, одержаних у 2020 році залишилося 2 дні

Головне управління ДПС у Чернігівській області звертає увагу громадян, які зобов’язані подати декларацію про майновий стан і доходи, що останній день її подання – 30 квітня 2021 року.

Нагадаємо, що громадянам, які отримали неоподатковані доходи впродовж минулого року, необхідно подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи та сплатити із отриманої суми доходу податок на доходи фізичних осіб за ставкою 18 відс. і військовий збір за ставкою 1,5 відсотки.

Декларацію про майновий стан і доходи можна подати особисто або уповноваженою на це особою, надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення або скористатися засобами електронного зв'язку та надіслати декларацію в електронній формі.

Подається декларація до органу податкової служби за місцем податкової адреси платника, тобто за місцем реєстрації згідно з паспортними даними.

Громадяни, що мають право на отримання податкової знижки можуть подати декларацію до кінця поточного року. На наступні роки таке право не переноситься.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

            Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора