Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Жінки, знайте свої права

Дата: 16.03.2021 16:40
Кількість переглядів: 357

Жінки, знайте свої права

 

Фахівці  Прилуцької міськрайонної філії Чернігівського ОЦЗ долучилися до проведення щорічної регіональної інформаційно-просвітницької акції «Жінки, знайте свої права». Акція проводиться з метою підвищення рівня обізнаності жінок щодо їх прав.

11 березня 2021 року відбувся онлайн  інформаційний вебінар для жінок. 12 березня  - семінар за участю соціальних партнерів, а саме  провідних фахівців із соціальної роботи центру соціальних служб  дітей та молоді Лідії Зайчикової та Яни Овчаренко, юриста Прилуцького бюро безоплатної правової допомоги Дмитра Диміча. Запрошені учасники заходу надали змістовну та корисну інформацію щодо шляхів попередження та інструментів протидії дискримінації за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків, попередження та зупинення усіх форм насильства стосовно жінок і дітей, торгівлі людьми, розвитку жіночого лідерства в усіх сферах та на всіх рівнях.

          Також, 11 березня у приміщенні КЗ «Публічна бібліотека Сухополовянської с/р» відбувся круглий стіл на тему: «Жінки, знайте свої права».  Учасники круглого столу підіймали питання ролі жінки у сучасному суспільстві, насильства щодо жінок та  проблеми жінок на ринку праці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора