Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

21 грудня 2020 року Державній службі зайнятості виповнюється 30 років

Дата: 21.12.2020 10:20
Кількість переглядів: 321

Фото без опису

 

21 грудня 2020 року Державній службі зайнятості виповнюється  30 років

 

Отож фахівці продовжують приймати вітання від роботодавців, які стали для служби і клієнтами і соціальними партнерами. Серед таких - ПрАТ «Прилуцька швейна фабрика». ЇЇ директорка Ірина Зайцева напередодні свята подякувала за багаторічну співпрацю та побажала подальших успіхів, розвитку та процвітання.

?Прилуцька швейна фабрика є провідним українським виробником одягу, за плечима якого більше 20 років успішної роботи як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринках.

Сьогодні на підприємстві організовано виробництво спеціального та військового одягу. Серед замовників - Міністерство оборони, Національна поліція, Національна гвардія, Державна прикордонна служба тощо. Крім того. компанія шиє якісний жіночий та чоловічий одяг: стильні пальто, жакети, куртки, тренчі. Відшивають продукцію і для відомих європейських брендів - Sandro, Zapa, Zadig & Voltaire тощо.

?Наразі на фабриці реалізується масштабна інвестиційна програма, йде технічне переоснащення, з нинішнього року діє учбовий клас для підготовки професійних кадрів. А з поширенням пандемії налагодили виробництво з пошиття спеціальних медичних костюмів та одягу біологічного захисту і один швейний цех повністю укомплектований швачками з числа безробітних. З 65 поданих цьогоріч до служби зайнятості вакансій 54 вже оперативно укомплектовано. Однак, співпраця з роботодавцем не обмежується лише підбором кадрів, безробітні також проходять стажування на підприємстві з подальшим гарантованим працевлаштуванням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора