Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

04 грудня п.р. о 11.00-12.00 відбудеться вебінар на тему: «Актуальні питання щодо податкового законодавства у період карантину. Зміни у застосуванні РРО»

Дата: 30.11.2020 16:36
Кількість переглядів: 323

Фото без опису

 

До відома підприємців малого і середнього бізнесу 04 грудня п.р. о 11.00-12.00 відбудеться вебінар на тему: «Актуальні питання щодо податкового законодавства у період карантину. Зміни у застосуванні РРО» за участі представників:

- Головного управління ДПС України у Чернігівській області;

- Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області».

В ході даного вебінару будуть розглянуті низка найактуальніших питань, що стосуються введення РРО, їх практичного застосування, законодавчих змін, використання програмного РРО та відміни книги доходів для ФОПів з 01 січня 2021 року.

Для більшої продуктивності просимо надсилати Ваші питання стосовно даної теми на електронну адресу Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області» fondppcn@ukr.net.

Будемо вдячні за надання інформації щодо учасників в зазначеному заході до 17.00 год. 02 грудня 2020 року на зазначену вище електронну адресу (контактна особа Фінюк Марія, моб. телефон 067 524 36 65). 

Для участі необхідно буде перейти за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=9DGGyEOOPQM у зазначений час в день проведення заходу, а за відсутності можливості взяти участь у зазначений час, даний вебінар можна переглянути пізніше у запису.

Участь у заході безкоштовна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора