Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Інформаційні заходи служби зайнятості тепер онлайн 

Дата: 12.05.2020 12:51
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

Інформаційні заходи служби зайнятості тепер онлайн 

 

У період дії карантину Чернігівська обласна служба зайнятості проводить інформаційні заходи для зареєстрованих безробітних та шукачів роботи в онлайн площині, запровадивши тематичні вебінари.

29 квітня такий захід провела Прилуцька міськрайонна філія Чернінівського обласного центру зайнятості.

Під час дистанційного спілкування учасники заходу дізналися про права та обов’язки зареєстрованих безробітних, послуги служби зайнятості та сучасні підходи щодо їх отримання в умовах карантину.

На вебінарі  на тему «Використання вебресурсів ДСЗ для отримання додаткових знань та компетенцій» головну увагу було приділено можливостям «Освітнього порталу Державної служби зайнятості» та «Платформи з профорієнтації та розвитку кар’єри», які допоможуть безробітним визначитися з вибором професії, розвинути власні компетенції, що дасть змогу стати конкурентоспроможними на ринку праці та побудувати успішну кар’єру.

На вебінарі «Сучасні джерела пошуку роботи» фахівці служби зайнятості надали детальні роз’яснення та продемонстрували на моніторі, як шукати роботу онлайн на Інтернет-ресурсі Державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості» та Фейсбук-сторінці Чернігівської обласної служби зайнятості, а ще наголосили на ефективності рекрутингового підходу щодо пошуку роботи в умовах карантину.

Вебінари із загальних питань зайнятості були присвячені питанням ситуації на ринку праці в сучасних умовах, актуальним вакансіям та послугам служби зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора