Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Обслуговування тільки дистанційно

Дата: 16.04.2020 11:56
Кількість переглядів: 342

Фото без опису

Обслуговування тільки дистанційно

 

Зміни до порядку роботи структурних підрозділів обласної служби зайнятості були внесені відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України короновірусу COVID-19» та на виконання наказу Державного центру зайнятості від 17.03.2020 №21 «Про тимчасовий порядок дій на період карантину».

Наразі діють «гарячі лінії» Чернігівської обласної служби зайнятості, зателефонувавши на які можна отримати відповіді на питання щодо роботи служби зайнятості в умовах карантину.

На час пандемії всі центри зайнятості призупинили особистий прийом громадян. Шукачам роботи рекомендовано отримувати необхідну інформацію з питань зайнятості в режимі онлайн за допомогою офіційних вебресурсів державної служби зайнятості: сайт «Єдине соціальне середовище», «Освітній портал», «Профорієнтація та розвиток кар’єри», а також на регіональній сторінці Чернігівського обласного центру зайнятості та сторінках у соціальній мережі «Фейсбук» та «Інстаграм».

Скасовано всі масові та групові заходи для населення та роботодавців: семінари, тренінги, робочі зустрічі, «круглі столи», презентації, ярмарки вакансій тощо. Обслуговування роботодавців проводиться з використанням дистанційних форм комунікації.

При вході до центру зайнятості/філій розміщено оголошення про тимчасовий порядок роботи установи, адреси електронної пошти центру зайнятості/філії та обласного центру зайнятості, номер телефону чергового фахівця центру зайнятості/філії, номер телефону «гарячої лінії» обласного центру зайнятості.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора