Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Про можливість подання документів для реєстрації в службі зайнятості

Дата: 08.04.2020 15:00
Кількість переглядів: 325

Фото без опису

Про можливість подання документів для реєстрації в службі зайнятості

 

Повідомляємо, що подати документи в період карантину можна через скриньку для кореспонденції. Обирайте найбільш зручний для вас варіант.

 

Пропонуємо покрокову інструкцію:

 

У центрі зайнятості біля скриньки для кореспонденції заповніть заяви для надання статусу безробітного та про виплату допомоги по безробіттю. Форми заяв  можна завантажити на сайті https://is.gd/6wW4ph або взяти безпосередньо в центрі зайнятості. 

 

Зберіть пакет документів, необхідний для реєстрації. Усі документи тут: https://is.gd/TvFMXN Зробіть копії своїх документів.

 

Усі документи разом із заявами залиште в скриньці для кореспонденції.
Важливо: Якщо ви подали документи до 16.00, то вони будуть розглянуті й оброблені впродовж дня. Якщо пізніше – протягом наступного.
Далі – чекайте відповідь від центру зайнятості щодо ухваленого рішення та тримайте телефонний зв’язок із вашим кар’єрним радником.

 

Бережіть себе і своє здоров’я!

 

 

Подати документи для реєстрації в службі зайнятості

в період карантину можна онлайн.

 

Що для цього потрібно зробити? На сайті служби зайнятості www.dcz.gov.ua  оберіть рубрику «Електронне подання документів» https://is.gd/2efViC  та ознайомтесь із загальною інформацією.

 

Далі пропонуємо покрокову інструкцію:

 

Оберіть центр зайнятості, у якому ви плануєте перебувати на обліку як безробітний. 

Завантажте із сайту дві заяви https://www.dcz.gov.ua/node/3248, роздрукуйте їх та заповніть власноруч. Поставте підпис та відскануйте заяви. Для цього використовуйте безкоштовні додатки на Play Market чи App Store.

Перелік необхідних документів для реєстрації в центрі зайнятості тут:https://is.gd/TvFMXN Відскануйте або сфотографуйте їх.

Копії документів разом із заявами сформуйте в єдиний архівний файл (zip, rar).

Надішліть архівний файл на email обраного вами центру зайнятості . Адреси центрів зайнятості тут: https://is.gd/5duk3J .

Чекайте відповідь від центру зайнятості щодо ухваленого рішення. Далі тримайте телефонний зв'язок із вашим кар'єрним радником.

Важливо! У заявах мають бути вказані актуальні номери телефонів та поштові скриньки. Надсилайте документи впродовж дня (з понеділка по п’ятницю) у робочі години. 

Бережіть себе і своє здоров’я!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора