Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Придбали спецодяг для соцробітників Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Малодівицької селищної ради

Дата: 18.12.2019 08:56
Кількість переглядів: 1437

 

Відомий вислів «Старість – не радість",  колись торкнеться кожного із нас. І добре, коли це щаслива старість, яка проходить у власній оселі з близькими і рідними, де тебе оточують повагою, турботою та любов’ю. На жаль, не завжди в нашому житті все складається яскраво та щасливо, як ми того бажаємо. Декому доводиться залишитись на старість і наодинці зі своїми хворобами та  проблемами.

З турботою  про таку категорію людей і створена комунальна установа «Територіальний цент р соціального обслуговування( надання соціальних послуг) Малодівицької селищної ради».

 14 соціальних робітників терцентру обслуговують 135  самотніх літніх людей вдома,  які  мешкають в 11 селах, що входять  до складу ОТГ.

         Робота соціального робітника нелегка, адже  допомога  людям потрібна  в будь - яку пору року, особливо взимку. І в снігопад, і в  мороз, і у бурю  люди завжди чекають їх!  Кому потрібно принести воду і дрова,  продукти харчування  та  ліки чи приготувати їсти та прибрати у хаті, кому оформити субсидію чи надати допомогу в оплаті комунальних послуг.

А кому просто не вистачає спілкування. Адже, що є дорожче для кожного з нас, ніж крапля людського тепла!

Саме тому  в Малодівицькій ОТГ і прийняли  рішення про придбання для соцробітників  теплого спецодягу. Куртки  були замовлені  підприємцю з  м. Києва  Баранову Станіславу Михайловичу. І ось на початку грудня на Нову пошту смт Мала Дівиця вони прийшли, як подарунки від Святого Миколая. Легкі,синього кольору, зі світловідбивальними смугами на рукавах  та з написом на спині «соц. робітник Малодівицького терцентру».                                                                               

Одягнули дівчата куртки − і розцвіли!

 За матеріалами  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора