Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Талановиті Малодівичани на Міжнародному дитячому фестивалі «Stars of Turkey».

Дата: 25.06.2019 16:02
Кількість переглядів: 1362

Фото без опису

Талановиті Малодівичани на Міжнародному дитячому фестивалі «Stars of Turkey».

Мабуть літніх канікул так ще не чекали учні Малодівицької школи, бо групу саме наших дітей чекала неймовірна подорож до Туреччини.

З 12.06. по 19.06.2019 року школярі перебували у сонячній Турецькій Республіці. Відпочинок на березі Середземного моря був поєднаний з участю у Міжнародному дитячому фестивалі «Stars of Turkey» м. Анталія.

Наші обдаровані учні взяли участь та вибороли перемогу в таких номінаціях:

  • «художнє читання» (І місце) Рута Катерина,
  • «образотворче мистецтво» (І місце) Опанасенко Кіра,
  • «вокал» (І місце) Гончаренко Вікторія.

Першу фестивальну премію отримали учні у номінації «декоративно -  прикладне мистецтво» (у своїй віковій категорії): Степашко Євген, Сотнікова Олександра, Гришков Руслан, Коваленко Євген, Опанасенко Кіра. Вони привезли додому дипломи, оскари й медалі у відповідній номінації. Неймовірною групою підтримки були: Копка Костянтин, Волощенко Аліна, Міхайліченко Марина та Чужба Зоряна.

Діти отримали безліч вражень і відчули велику гордість за нашу країну. Фестиваль пройшов на високому рівні. Сибіга Андрій Іванович, Надзвичайний i Повноважний Посол України в Турецькій Республіці, підкреслив виликий внесок української обдарованої молоді у розвиток дружніх зв’язків між українським і турецьким народами, популяризацію української культури, зміцнення позитивного іміджу України в Туреччині.

Величезне  задоволення отримали учні від подорожі на яхті «Вікінг» по Середземному морю з купанням у відкритому морі й пінною дискотекою на кораблі. Під час екскурсії діти насолоджувалися неймовірно красивим узбережжям та турецькою гостинністю.

Велика подяка батькам за фінансову й моральну підтримку своїх дітей, адміністрації школи та безпосередньому організатору, волонтеру Української громадської ради Козаченко Тетяні Миколаївні.

За матеріалами Малодівицької ЗОШ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора