Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Талановиті Малодівичани на Міжнародному дитячому фестивалі «Stars of Turkey».

Дата: 25.06.2019 16:02
Кількість переглядів: 1331

Талановиті Малодівичани на Міжнародному дитячому фестивалі «Stars of Turkey».

Мабуть літніх канікул так ще не чекали учні Малодівицької школи, бо групу саме наших дітей чекала неймовірна подорож до Туреччини.

З 12.06. по 19.06.2019 року школярі перебували у сонячній Турецькій Республіці. Відпочинок на березі Середземного моря був поєднаний з участю у Міжнародному дитячому фестивалі «Stars of Turkey» м. Анталія.

Наші обдаровані учні взяли участь та вибороли перемогу в таких номінаціях:

  • «художнє читання» (І місце) Рута Катерина,
  • «образотворче мистецтво» (І місце) Опанасенко Кіра,
  • «вокал» (І місце) Гончаренко Вікторія.

Першу фестивальну премію отримали учні у номінації «декоративно -  прикладне мистецтво» (у своїй віковій категорії): Степашко Євген, Сотнікова Олександра, Гришков Руслан, Коваленко Євген, Опанасенко Кіра. Вони привезли додому дипломи, оскари й медалі у відповідній номінації. Неймовірною групою підтримки були: Копка Костянтин, Волощенко Аліна, Міхайліченко Марина та Чужба Зоряна.

Діти отримали безліч вражень і відчули велику гордість за нашу країну. Фестиваль пройшов на високому рівні. Сибіга Андрій Іванович, Надзвичайний i Повноважний Посол України в Турецькій Республіці, підкреслив виликий внесок української обдарованої молоді у розвиток дружніх зв’язків між українським і турецьким народами, популяризацію української культури, зміцнення позитивного іміджу України в Туреччині.

Величезне  задоволення отримали учні від подорожі на яхті «Вікінг» по Середземному морю з купанням у відкритому морі й пінною дискотекою на кораблі. Під час екскурсії діти насолоджувалися неймовірно красивим узбережжям та турецькою гостинністю.

Велика подяка батькам за фінансову й моральну підтримку своїх дітей, адміністрації школи та безпосередньому організатору, волонтеру Української громадської ради Козаченко Тетяні Миколаївні.

За матеріалами Малодівицької ЗОШ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора