Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

У Малодівицькій ОТГ стартує футбольний турнір дитячо-юнацьких команд старостинських округів «Малодівицька Аграрна Ліга»

Дата: 29.05.2019 15:51
Кількість переглядів: 795

Фото без опису

Незабаром у Малодівицькій ОТГ стартує футбольний турнір дитячо-юнацьких команд старостинських округів «Малодівицька Аграрна Ліга», який буде тривати з червня по серпень місяць.

Малодівицька селищна рада запрошує всіх бажаючих долучитися до формування та організації команди від старостинсього округу.

Вболівальників запрошуємо слідкувати за календарем змагань і підтримувати свої улюблені команди. Організатори сподіваються, що у селах дні проведення змагань на які буде приїздити шість команд стануть справжнім святом спорту.

         Турнір проводиться з метою пропаганди та популяризації футболу на території Малодівицької ОТГ, обміну досвідом та налагоджування контактів між командами старостинських округів, покращення організації дозвілля шанувальників футболу.

          Організаторами турніру виступають Малодівицька селищна рада, відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Малодівицької ОТГ, спільно з  державними, громадськими та комерційними організаціями, які виявили бажання надати організаційну, фінансову або матеріальну допомогу в  проведенні турніру.

         Для участі у турнірі необхідно подати командну заявку встановленого зразка.

         Бланки заявок, положення, календар змагань та іншу додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 0669080959  Юрій Олександрович Лозовий.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора