Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Відбувся семінар-тренінг на тему «Розвиток малого та середнього бізнесу в ОТГ. Основи бізнес-планування.»

Дата: 28.05.2019 16:03
Кількість переглядів: 592

 

        

 

Стимулювання самозайнятості населення ОТГ  .Сприяння підприємницькій ініціативі та самозайнятості населення – один з пріоритетів діяльності  державної служби зайнятості. Одним із шляхів вирішення проблеми безробіття в ОТГ є відкриття власної справи.

    Для стимулювання самозайнятості та підприємницької ініціативи населення Прилуцька міськрайонна філія Чернігівського ОЦЗ  на базі Малодівицької ОТГ для безробітних мешканців громади організували 28 травня 2019 року проведення фахівцями Регіонального фонду підтримки підприємництва по Чернігівській області семінар-тренінгу на тему: «Розвиток малого та середнього бізнесу в ОТГ. Основи бізнес-планування».

   Метою заходу було формування позитивної мотивації до змін власного професійного життя, також безробітні  отримали загальне уявлення про бізнес та його переваги, ознайомились з вимогами щодо написання бізнес-плану.

   Під час тренінгу були опрацьовані кроки започаткування малого бізнесу, а також обговорили перспективні напрями розвитку бізнесу у громаді : надання  платних побутових послуг (перукарські, ремонт взуття, пошив та ремонт одягу, вишивка за замовленням), садівництво та фермерство.

За матеріалами Прилуцької міськрайонної

 філії Чернігівського ОЦЗ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора