Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Люди, яких завжди хочеться любити – твоя сім’я. Приклади сімей в Малодівицькій ОТГ.

Дата: 16.05.2019 11:37
Кількість переглядів: 737

Фото без опису

15 травня відзначається Міжнародний день сім’ї. Сім'я завжди була, є і буде духовною і матеріальною основою людської цивілізації, яка продукує, засвоює і трансформує в майбутні покоління найвищі гуманні, етичні цінності. Сім’я - це не просто щось важливе у житті, це і є ваше життя. Якщо ви озирнетесь на своє життя, то зрозумієте, що найщасливіші моменти в ньому це моменти сімейного щастя.

У кожної сім’ї є свої традиції, дати, події та спогади, з якими пов’язані перші почуття, хвилювання якими вона дуже дорожить.

Приклади сімей в Малодівицькій ОТГ:

село Товкачівка: сім’я Сидоренко Олена Олексіївна та Володимир Миколайович, чверть століття прожили разом як взірець подружніх стосунків. Результатом їхніх відносин є: дві гарні донечки Анна та Наташа.

Фото без опису

В селі Обичів проживає молода, дружня сім’я Шевели: тато – Анатолій, мама –Ярина, та дві їхні донечки Руслана та Вероніка.

Фото без опису

З самісінького ранку з подвір’я лине дитячий гомін – це донечки допомагають татові  й мамі по господарству. А у вечері, коли вся сім’я повертається додому, на весь куток лине щира українська пісня, то Руслана та Вероніка вивчають нові пісні. Обидві мають хист до співу та танців.

Вони завжди разом, вони  приклад молодої, української, дружньої сім’ї.

Фото без опису

село Велика Дівиця: Горбань Віталій Олександрович та Олена Іванівна, багатодітна сім’я, виховують чотирьох синів: Максима, близнюків Богдана та Романа, Кіріла. Батько працює в Малодівицькому РЕМ, мама Великодівицькому ЗОШ – техпрацівник.

Фото без опису

Фото без опису

селище Мала Дівиця: сім’я Хоружих: батько Олександр і мама Марина, виховують двійнят Олексія та Поліну.

Марина допомагає людям по першому звонику, бо працює, в центрі екстреної медичної допомоги. Олександр - майстер на всі руки, за все б що не взявся, обов’язково доведе до ладу. У своєму підсобному господарстві утримують корову, птицю та племінних кіз та свиней.

Фото без опису

село Петрівка: завітаємо до подружжя Павлюків: Бориса Федоровича та Ольги Василівни. Вони вже 42 роки перебувають у шлюбі. Познайомились в селі Петрівка де й понині проживають. Ольга Василівна працювала у сфері культури, Борис Федорович обіймав керівні посади. У шлюбі народили і виховали трьох синів: Ігоря, Олега, Федора. Сини вже створили власні сім’ї. Подружжя дочекалися онуків.

село Дмитрівка: Подружжя Пугач: Анатолія Григоровича та Ніни Володимирівни. Які за 37 років подружнього життя народили п’ятеро дітей: троє дочок та двох синів.  За  материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов всебічного їх розвитку, Ніна Володимирівна отримали почесне звання України «Мати-героїня». Одружили дітей і діждались шістьох онуків.

Перші спогади про тепло маминих рук, про бабусині казочки на ніч, про батькові жарти і сімейні свята… Ці спогади супроводжують нас протягом усього життя і залишаються своєрідною реліквією. 

Місце, куди завжди хочеться повертатися – твій дім. Люди, яких завжди хочеться любити – твоя сім’я.

За матеріалами виконавчого комітету

Малодівицької селищної ради та

старостинських округів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора