Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

8 та 9 травня Малодівицька громада провела заходи до Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ої річниці вигнання нацистів з України.

Дата: 15.05.2019 11:15
Кількість переглядів: 515

Фото без опису

8 та 9 травня Малодівицька громада провела  заходи до Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ої річниці вигнання нацистів з України.

9 травня у селищі Мала Дівиця  біля Обеліска Слави відбувся урочистий мітинг з нагоди  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. З визначною подією жителів та гостей селища привітала селищний голова  Олена Петрівна Журавель.

Фото без опису

Фото без опису

Хвилиною мовчання учасники мітингу вшанували світлу пам’ять загиблих воїнів у роки Другої світової війни та загиблих.  Отець Микола відслужив панахиду за упокій героїв війни, молилися за всіх, хто віддав своє життя за мирне небо.

Фото без опису

 Під час мітингу-реквієму згадали про померлого Ткача Миколу Івановича, інваліда Другії світовії війни, який, нажаль, цього року не дожив до Дня Перемоги, помер 05 травня 2019 року…

 Нині в ОТГ живе 18 громадян, які причетні до війни минулих літ. Серед них: інваліди війни та учасники бойових дій часів Другої світової війни, солдатські вдови.

Напередодні свята їх відвідали: Малодівицький селищний голова  Олена Журавель, заступник голови Прилуцької РДА Наталія Єгорова та представник ТОВ «АгроКІМ» Наталія  Черненко.

Фото без опису

Фото без опису

 Кожному ветерану вручили грошову допомогу від селищної ради, продуктові набори від суб'єктів господарювання, побажали міцного здоров'я і довгих років життя.

Фото без опису

 

Виконавчий комітет Малодівицької селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора