Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Співпраця ОТГ з центром зайнятості, шлях вирішення актуальних питань зайнятості

Дата: 15.02.2019 11:37
Кількість переглядів: 530

Співпраця з ОТГ - шлях вирішення актуальних питань зайнятості

Фото без опису

 

Налагодження й розширення співпраці з об’єднаними територіальними громадами є пріоритетним завданням Прилуцької міськрайонної філії Чернігівського ОЦЗ.

Так, 13 лютого директор філії Лариса Татарченко та начальник відділу активної підтримки безробітних Тетяна Столітня відвідали Малодівицьку об’єднану територіальну громаду.

В рамках заходу Лариса Татарченко провела зустріч з директором Малодівицького міжшкільного навчально-виробничого комбінату трудового і професійного навчання Олегом Петрушенко щодо проведення профорієнтаційних бесід із учнями

 

Фото без опису

шкіл району, які здобувають робітничі професії (водій автотранспортних засобів, кухар).

Також зустрілась з керівником нещодавно створеного КУ «Територіальний центр соціального обслуговування» Малодівицької селищної ради Антоніною Тимко щодо вивчення  потреби в кадрах та можливості застосування сервісу «Електронний кабінет роботодавця».

На території громади знаходиться ТОВ «Завод мінеральних добрив  «Базис», яке на сьогодні має 5 актуальних вакансій, які зареєстровані у службі зайнятості. Під час особистої розмови з фахівцем, який займається підбором  кадрів Катериною Маковецькою було розглянуто питання професійного навчання безробітних на замовлення роботодавця (машиніст крана автомобільного, водій навантажувача) та можливість здобуття даних професій шляхом отримання ваучера.

Фото без опису

 Тетяна Столітня провела профорієнтаційні уроки з учнями 8-10 класів Малодівицької  та Товкачівської ЗОШ.

Фото без опису

Учні ознайомилися зі станом ринку праці в регіоні та актуальними професіями на сьогодні. Дізналися про  формулу вибору професії та можливості використання профдіагностичного комплексу для онлайн профорієнтаційного консультування «Моя професія:консультаційна мережа».  Під час профорієнтаційних бесід з учнями Малодівицького НККА  зверталася увага на типові помилки при виборі професії, джерела інформації про професії, потребу міста та району в кадрах та шляхи оволодіння професією. У Товкачівській ЗОШ було проведено семінар для педагогічних працівників, під час якого були  розглянуті питання успішного проведення профорієнтаційної роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора