Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

У Прилуках стартували суспільно корисні роботи

Дата: 20.10.2022 15:05
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Рішення «Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану» прийнято виконавчим комітетом Прилуцької міської ради ще 4 жовтня. Документом запроваджено на території Прилуцької міської територіальної громади трудову повинність з метою створення системи оборонних рубежів і позицій, ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків, задоволення потреб Збройних Сил, сил територіальної оборони та цивільного захисту тощо. 
До виконання робіт передбачено залучати працездатних осіб, зокрема зареєстрованих безробітних та інших незайнятих громадян, в тому числі й внутрішньо переміщених. Також визначено перелік таких робіт та їх замовників. 

Відповідні рішення приймалися спільно з військовим командуванням і 17 жовтня суспільно корисні роботи у Прилуках стартували. На сьогодні у них взяли участь понад 40 безробітних. Стільки ж планується залучити найближчим часом. 

Наразі більшість безробітних, працюють на облаштуванні фортифікаційних та захисних споруд, решта – приводять у готовність споруди цивільного захисту у центральній міській лікарні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора