Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

4 905 вакансій подали роботодавці Чернігівщини до служби зайнятості

Дата: 21.07.2022 10:16
Кількість переглядів: 146

4 905 вакансій подали роботодавці Чернігівщини до служби зайнятості

Протягом січня – червня 2022 року роботодавці Чернігівщини подали до служби зайнятості близько 4,9 тис. вакансій, що майже удвічі менше, ніж за відповідний період минулого року. Сталося це внаслідок часткового або повного зупинення діяльності низки підприємств та підприємців. Найбільше пропозицій було у сільському господарстві, на підприємствах переробної промисловості та в сфері торгівлі.

Наразі найбільший попит роботодавців спостерігається на кваліфікованих робітників з інструментом. Йдеться про швачок, електромонтерів, електрогазозварників, слюсарів-ремонтників, слюсарів-сантехніків. Також затребувані робітники з обслуговування устаткування та машин, а це - водії, токарі, оператори заправних станцій, трактористи, машиністи екскаватора. Великим попитом у роботодавців користуються й професіонали та фахівці - провізори, інспектори інженери, лікарі, економісти, сестри медичні, бухгалтери, фармацевти, фельдшери, електрики, механіки, техніки. Серед найпростіших професій найбільш затребувані підсобні робітники, робітники з комплексного прибирання будинків, двірники, вантажники, сторожі.

Роботодавці та HR можуть самостійно подати вакансію через:

 - чат-бот Державної служби зайнятості @DCZWorkNowBbot ;

 - заповнення форми: https://u.to/dPMWHA ;

Одразу після модерації вакансія з'явиться на каналі і почнеться підбір кандидатів!

Маєте питання? За консультаціями звертайтесь за телефоном (0462) 77-90-25, або на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора