Малодівицька громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Десять правил від служби зайнятості для пошуку роботи

Дата: 18.11.2020 14:33
Кількість переглядів: 356

Десять правил від служби зайнятості для пошуку роботи

1. Резюме – чітке, лаконічне, без граматичних помилок. Про все – коротко й по суті. Створіть його разом зі спеціалістом служби зайнятості та опублікуйте на сайті www.dcz.gov.ua.

2. Разом із кар’єрним радником, складіть індивідуальний план працевлаштування.

3. Ранок починайте із перегляду свіжих вакансій. У базі даних служби зайнятості пропозиції оновлюються щодня.

4. Надсилаючи резюме, попрацюйте над супровідним листом. Пам’ятайте, що це не копія вашого CV. Дайте відповідь на два запитання: чому саме ця компанія з-поміж сотні інших і чому саме з вами почнеться новий відлік успіху.

5. Пам’ятайте про психологічну готовність до співбесіди з рекрутером. Продумайте до дрібниць свій образ і вітальну промову. Ну…і подумки дайте відповідь на питання «Ким я бачу себе через 10 років?»

6. Зважаючи на карантинні обмеження, продумайте варіант проведення співбесіди онлайн. Суть та сама.

7. Поки Ви у пошуку роботи, не втрачайте час надаремно. Сотні, а то й тисячі онлайн- курсів та вебінарів доступні тут і зараз. А це – додатковий бонус при працевлаштуванні.

8. Про те, що Ви шукаєте роботу мають знати всі: друзі, родичі, колишні колеги і навіть сусіди. Метод «сарафанного радіо» подекуди працює краще і швидше. Хтозна, звідки буде ваша наступна пропозиція роботи.

9. Відвідуйте онлайн-ярмарки вакансій, які проводять спеціалісти служби зайнятості. Цей метод працевлаштування працює чітко, як годинник. Ви можете одразу на власні очі побачити майбутнього роботодавця та почути про роботу «зсередини» від майбутніх колег.

10. Пам’ятайте про те, що працевлаштування має бути офіційним. Зарплата в конверті — це точно не плюс, а мінус. Якщо ж вагаєтеся чи маєте певні питання щодо трудових прав — зверніться за консультацією до фахівця служби зайнятості.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора